Taaltrainingen  Spaans en Italiaans voor bedrijven

De incompany-groepstrainingen en privé taaltrainingen Spaans en Italiaans voor het bedrijfsleven zijn vanzelfsprekend maatwerk en goed aansluitend op de zakelijke omgeving. Tijdens het kennismakingsgesprek bepalen we het huidige taalvaardigheidsniveau en de trainingsdoelen. We bespreken specifieke wensen en gaan in op de motivatie voor taaltraining. Taalcoaching is een leuk en grensverleggend proces waarbij de taalcoach de cliënt uitdaagt om het beste van zichzelf te vragen en te geven, net zoals deze dat ook van de taalcoach mag verwachten. Voor de training wordt een map samengesteld met lesmateriaal dat is afgestemd op het gewenste taalvaardigheidsniveau en op de gestelde trainingsdoelen. De cliënten mogen deze map vanzelfsprekend houden. Wanneer een taaltraining op een gegeven moment ophoudt kan de persoonlijke taalvaardigheidsontwikkeling gewoon doorgaan! Tijdens de trainingen wordt aan cliënten leerstrategieën meegegeven, zodat ze in staat zijn om hun taalvaardigheid zelfstandig verder te blijven ontwikkelen.

Taalcursussen voor bedrijven: volledig dagprogramma

VIP-arrangementen

De VIP-arrangementen van SpaanIt duren één tot maximaal vijf dagen. Hierbij werken we één-op-één van ’s morgens tot ’s avonds intensief, op uitdagende en afwisselende manieren aan specifieke wensen om de taalvaardigheid te verbeteren. VIP-arrangementen vinden bij voorkeur plaats op een aangename locatie inclusief lunch en diner.

Het VIP-arrangement is bij uitstek geschikt voor mensen die het leuk en uitdagend vinden om in korte tijd op intensieve wijze hun taalvaardigheid op een hoger niveau te brengen. Het programma bevat nieuwe leerstof, verdieping van bestaande kennis, oefeningen maken, en de hele dag de spreekvaardigheid oefenen (we spreken alleen maar in de doeltaal). Om de concentratie scherp te houden, wordt het programma afgewisseld met beweging, wandeling, leuke oefeningen en super learning.

Super learning

SpaanIt maakt voor taalcoaching gebruik van super learning-technieken. Dit zijn een aantal adem- en visualisatieoefeningen om de hersenen en het lichaam te ontspannen zodat je concentratievermogen optimaal wordt.
 Door korte tussentijdse meditatieoefeningen met muziek, is het mogelijk om jezelf te ontspannen, meer vertrouwen te krijgen in het leerproces en de leerstof beter te onthouden. De muziek, ‘binaural beats, is speciaal voor SpaanIt gecomponeerd en zorgt ervoor dat het leerproces als iets leuks, inspirerend en gezellig wordt ervaren.

Superlearning bij taallessen

Zij delen hun ervaring met SpaanIt