SpaanIt taalcoaching Spaans en Italiaans
en tweetalig opvoeden

SpaanIt is opgericht door Fernanda Martino, een sprankelende, gecertificeerde taalcoach van Argentijns-Italiaanse afkomst.  Fernanda werkt graag met mensen die gemotiveerd zijn om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Er vindt dan ook altijd een kennismakingsgesprek plaats om te kijken of er een goede ‘klik’ is, om specifieke wensen te bespreken en om de motivatie voor taalcoaching te bespreken.
Tijdens haar lessen combineert Fernanda diverse technieken (onder andere superlearning) met een persoonsgerichte aanpak. Zo maakt zij het leren van een nieuwe taal tot een inspirerend, effectief, maar vooral ook leuk avontuur.

Taalcursussen voor bedrijven: volledig dagprogramma

Maatwerk

Tijdens de taalcoaching wordt er zo goed mogelijk naar de persoon of groep gekeken, naar wat hij of zij nodig heeft (hebben) om effectief te kunnen leren. Maatwerk dus. SpaanIt is er om te zorgen dat het taalniveau verbetert op een plezierige manier die aansluit op de belevingswereld van de cliënt. Er wordt ingespeeld op thema’s die voor hen belangrijk zijn. SpaanIt stelt zich flexibel op en improviseert tijdens de les, als er bijvoorbeeld vragen zijn over de stof.

Super learning

SpaanIt maakt voor taalcoaching gebruik van super learning-technieken. Dit zijn een aantal adem- en visualiesatieoefeningen om de hersenen en lichaam te ontspannen zodat je concentratievermogen optimaal wordt.
 Door korte tussentijdse meditatieoefeningen met muziek, is het mogelijk om jezelf te ontspannen, meer vertrouwen te krijgen in het leerproces en de leerstof beter te onthouden. De muziek, ‘binaural beats, is speciaal voor SpaanIt gecomponeerd en zorgt ervoor dat het leerproces als iets leuks, inspirerend en gezellig wordt ervaren.

Meer weten over wat Super Learning is en hoe het werkt?
Kijk dan bijvoorbeeld op Learning a Language Meditation Script en op how meditation can improve your english.

The power of thought

Zij delen hun ervaring met Spaanit